Yeni Makyajlı Ford Mondeo

 Ford Mondeo 2011 makyajlı versiyonu Ağustos ayında 2010 Moskova Uluslararası AutoShow 'de açıklanacak. dört kapılı sedan, beş kapılı liftback ve emlak gövde stilleri yeni dizi-turbo motor ve bazı ek özelliklere tepesi ince bir yeniden tasarımı, alırsınız.

facelift daha cesur yamuk alt ızgara, restyled kaput profili ve yeni LED gündüz farları ile birlikte yeni ve daha ince üst ızgaraları içerir. Tüm gövde stilleri yeni bir arka bagaj kapağı tedavi sırasında kuyruk lambaları artık LED teknolojisi kullanır.

facelift içeren yeni bir "flow-through" merkez kapı tedavi farklı bir merkezi havai ortam aydınlatma ve yeni trim malzemeleri ile konsol, kolları floş ve entegre kapak açma özelliği yenilenmiş tasarımı, konsol.

Son zamanlarda başlatılan 203HP 2.0-litre turbo benzinli EcoBoost daha yüksek performans 240 beygir gücü versiyonu ilk uygulaması ve kapsamlı gözden geçirilmiş 2.2-litre Duratorq TDCi dizel motor eşlik edecek. Revize edilen 2.2 litre turbo dizel motor, bugüne kadar en güçlü Duratorq dizel motor yapımı, 200 beygir gücü için yüzde gücünü artırmak başına 12 sahiptir.

Yeni Mondeo 2011 serisi Eylül 2011 arasında Avrupa'da satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder