2012 Ford Ranger kamyonet

Sydney'deki bu haftaki Avustralya Uluslararası Motor Show'da dünya çapında ilk kez sahneye çıktı all-new Ford Ranger pikap. Eski bir model gibi, Ford'un yeni Ranger ayrıca versiyonu Sydney BT-50 olarak adlandırılan açıklayacak Mazda, işbirliği ile geliştirildi.

Yeni Ford Ranger, randevular yanı sıra teknoloji özellikleri stil açısından daha yakın binek bir adım hareket eder. O 4 × 2 ve 4 × 4 drivetrains, iki sürüş yüksekliği ve dört dizi seçenek, üç farklı kabin gövde stilleri de satışa sunulacak.

Bu iki yeni common rail Duratorq TDCi dizel, 150HP 2.2-litre TDCi dört silindirli motor veya 3.2 TDCi inline-beş 200bg olarak değerlendirilecektir litre ve yeni altı-ileri otomatik ve manuel şanzıman bir çizgi tarafından desteklenmektedir.

Düşük aralık da etkin olabilir dişli ise Ranger's 4WD modelleri, sürücüler konsol üzerinde bulunan bir elektronik anahtar ile 4 × 4-4 × 2 vardiya sağlayan elektronik kontrollü transfer durumda bulunuyor.

Tüm Ranger modellerinde dört tekerlekten çekiş kontrolü, savrulma kontrolü ve içeren yeni Elektronik Stabilite Programı (ESP) sistemi ile donatılmış gelecek roll-azaltma üzerinde, standart olarak. Diğer yeni teknolojiler Arka Park Yardımı ve yeni Dikiz kamera sistemi bulunmaktadır.

Yeni Ford Ranger üç siteleri, gelecek yaz başlaması planlanan satış inşa edilecek. Ford ayrıca Arjantin ve Güney Afrika'da kendi tesislerinde yeni kamyonet üretim planlama olduğunu söyledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder