2012 FORD FOCUS ST

Ford Focus ambar sıcak versiyonu Avrupa'da şu anda test ediyor. Yeni spor varyant şirketin "One Ford" stratejisi takip edecek ve aynı Focus ST tabela altında Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya'da satışa devam.

2012 Focus ST yumurtadan 250 hp sunan yeni 2.0 litrelik EcoBoost motor ile güçlendirilmiş olacak. RS ve SVT mühendislik ekipleri tarafından birlikte geliştirilen Focus ST 2010 Paris Motor Show'da bir üretim öncesi konsept otomobil olarak sunuldu.

Şu anda Avrupa ve Kuzey Amerika'da çeşitli yerlerde test ve geliştirme çalışmaları yapılan 60 ön üretim katır vardır. "Biz, tüm mühendislik zemin yaptık şimdi ince ayar ve performans ve sürüş dinamikleri doğrulamak için biz Avrupa ve Kuzey Amerika'da bulabileceğiniz en zorlu yolların bazı kullanıyorsanız," Jost Capito, Global Ford'un müdürü Performans Taşıtlar.

geliştirme ekibi soğuk hava testleri tamamlanan ve yeni Focus ST Elektrik Yrd Direksiyon sistemi yer alacak olarak, rafine direksiyon performansı üzerinde çalıştı. Araç aynı zamanda spor alt oturma pozisyonu ve daha iyi yanal destek sunacak koltuk yükseltti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder