2012 KİA Rio

Rio Kuzey Amerika pazarı için yeni bir sub-compact Rio sedan açıkladı. Yeni Kia Rio sedan büyük, badem şeklinde farlar, yeni bir pencere hattı ve farklı bir arka tasarıma eklenmesi ile hatchback modelin ön stil tutar.

2012 Kia Rio sedan ölçme, daha uzun, geniş ve önceki modele göre daha düşüktür 171,9-in. uzun, 67.7-in. ve 57.3-yüksek. Kia toplam ağırlığı düşürürken yüksek gerilimli mukavemetli çelik kullanılması sayesinde, yeni Rio sedan kolaylığı, sürüş kalitesi ve arıtma, artı artan çarpışma güvenliği özellikleri için burulma direnci artırıyor söyledi.

2012 Kia Rio ya bir altı-ileri manuel şanzıman ya da altı-ileri otomatik seçeneği ile bir 135HP 1.6-litre GDI dört silindir motoru ile güçlendirilmiştir. Kia yeni Rio 30 mpg şehir ve 40 mpg otoyol dönmek tahmin olduğunu söyledi. Rio Kia 'start-stop ISG teknolojisi ile sunulacak.

"all-new Rio Kia line-up ve en ekonomik küçük araç dünya çapında tasarım, üstün yakıt ekonomisi, gelişmiş teknolojileri ve muazzam değeri Kia başarılı birleşimi getiriyor, " Michael Sprague, başkan yardımcısı, pazarlama ve dedi iletişim.


1 yorum:

  1. türkiyeye de getirilir inşallah.hep uyduruk modeller getirmesinler

    YanıtlaSil