Yeni BMW 1 Serisi




Bavyera otomobil yeni 2012 1-Serisi Coupe ve Cabrio modelleri için güncellemelerini duyurdu. Herhangi bir mekanik değişiklik BMW çeşitli kontroller artı yeni dış boya renkleri, döşeme ve trim ayrıntılandırmaları yanı sıra, bazı ince tasarım değişikliklerini ve geliştirilmiş aerodinamik üzerinde dikkatini dönüm ile vardır.

Yeni dış facelift aksan reworked farlar ve LED şeritleri, 17 inç alaşım ve 18 inç alaşım jantlar ve iki yeni boya bitiyor, Vermilion Kırmızı ve Marrakesh Brown eklenmesi için taze stilleri ile arka ışıklar ile sınırlıdır.

yeni modeller tekerlek kemerleri içine hava kanalı ve bir "hava perdesi" ya da ön tekerleklerin yüzüne aerodinamik tarama etkisi olarak tanımlamak ne yaratmak ön apron yeniden ölçekli dikey havalandırma deliklerini alır. Bavyera firma iddiaları değişikliğin bu alanda sürükleme azaltır.

Içinde, hem coupe ve Cabrio modelleri alıcılar yeni trim özellikleri ve döşeme seçenekleri ile karşılaşacaksınız. Buna ek olarak, BMW araba 'seçeneklerini listeye vardiya kürekler ile tekrar vardiya kürekler ve M deri direksiyon simidi ile yeni bir spor deri direksiyon simidi, eklemiştir.

ve 2012 model yılı 1-Serisi Coupe Cabrio modelleri için güncellenen bu Bahar Devletleri'nde satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder