Yeni Citroen C4 -DS4

Tüm yeni Citroen DS4 önde yaklaşan Paris Motor Show'da halka ilk online bugün açıldı. DS4 son zamanlarda ortaya C4 hatchback dayanmaktadır.

Citroen olarak DS4 tanımlayan "eşsiz ve çekici yaratıcılık, dinamizm, seçkin ve çok yönlü bir karışımı". Ayrıca iki tonlu renkler de dahil olmak üzere beş deri kombinasyonu seçimi gibi daha kişiselleştirme seçenekleri sunarken içinde Citroen tasarımcıları, üst sınıf malzemeler ve dekoratif standart C4 ambar daha trim kabin yukarı spiffed.

Yeni Citroen önlemler 4.27 metre, 1.81 metre genişliğinde ve 1.53 metre yüksekliğinde uzun, yapma bunu, daha kısa ve düzenli C4 çok daha uzun. Bu 38 litre C4s daha az bir 370 litrelik bagaj kapasitesi bulunuyor.

Citroen DS4 beş motor seçeneği ile gelecek. / teknoloji ve frenleme teknolojisi rejeneratif start stop ile belirtilebilir iki dizel, bir 110hp 1.6 litre HDi ve 160bg 2.0 litre HDi vardır. benzin line-up co-Alman BMW ile geliştirilen ve 120HP ile bir doğal emişli sürümü ve 155HP ve 200HP iki turbo çeşitleri şunlardır üç 1.6-litre motor oluşur.
Tüm birimlerin manuel veya robotızed EGS altı-ileri şanzıman ile birlikte mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder