2012 Mercedes A Serisi

Biz yeni 2012 Mercedes A sınıfı kazıklar üzerine inşa edilen bir konsol mini MPV daha Golf rakip daha fazla olacağı bir süre için söylüyorum oldum. Şimdi kanıt var: yeni casus fotoğrafları metal yeni A sınıfı scooping.
Bu casus çekim A sınıfı Audi A3, VW Golf ve BMW 1 serisinin seviyor ile rekabet etmek çok daha geleneksel hatchback olarak konumlandırılmış olan yeni W176 aile onaylar.Mercedes A sınıfı (2012): Neden hiç konsol?
Merc, yüksek sürme, MPV esinlenmiş C parçası arabası terk değildir. Bunun yerine, bölme pazar orta aşağı bulunuyor.
W246 ve sonbaharda 2011 yılında ilk gelen adlı yeni B sınıfı, ailelere yönelik bir-up pompalanır, monobox tasarım ve isteyenler açık alan ve kolaylık kalacaktır.
Ancak A sınıfı - burada scooped - bir daha geleneksel hatchback şablonu döner. Bu MFA adlı yeni bir ön sürücü mimarisi, (Mercedes önden çekişli Mimarlık) dayanır.Ne bu kılık altında gibi yeni A sınıfı görünecek?
Yukarıda shot yanında A sınıfı yeni sanatçının izlenimlerini yayınladı ettik. Bizim bilgi yeni 2012 A sınıfı 2011 Şanghay ve New York otomobil fuarlarında gösterilen kavramı çok benzer olacaktır. Kavram bizim orijinal hikaye görmek için sola bizim ilgili makaleler tıklayın.
Yeni A ve B sınıf ailelerin uzun bir gebelik acı çekti. Ilk orijinal sandviç platformdan üçüncü nesil iplik olarak da Stuttgart, o zaman BMW / Mini, Peugeot-Citroen, Hyundai / Kia ve hatta Opel ile çengel baktı. Ama tek başına gitti ve bir kupa ve bir bebek SUV gibi daha bodystyles kapalı iplik cilt daha çıkartacaktır.Biz A sınıfı yeni hakkında başka ne biliyoruz?
Kanıt onun konsol köklerinden daralmış olduğu - yeni A sınıfı uzun etrafında 4280mm ve sadece 1430mm boyunda. Onun 350 litrelik bagaj sınıfının ortalama patlama olduğu.
Turboşarjlı direkt enjeksiyonlu dört silindirli motor aralığı 2.2-litre dizel ile 1.6 litre petrols uzanan, sunulacak.