2012 Lancia Ypsilon

 
Bugün Lancia yeni fotoğraflar ve bilgiler Chrysler logosu takacak İngiltere, Avrupa ve Eylül arası Haziran açılacak olan giriş seviyesi bir model üzerinde sundu.

3.84 metre uzunluğundaki Lancia Ypsilon dört motor seçeneği ile satışa sunulacak. Avrupa, müşteriler 69HP 1.2-litre benzinli motor, 85 bg 0.9-litre TwinAir ünitesi ve 95HP 1.3-litre Multijet turbo dizel motor II seçim mümkün olacaktır.

Alıcılar 600 olası kombinasyonlardan, toplam üç iç kesme düzeyleri (Gümüş, Altın ve Platin), 16 liveries, 6 farklı döşeme düzeltir, alaşım jantlar ve 3 motorları 3 tip yoluyla mini özelleştirmek mümkün olacak.

Gümüş kaplama seviyesinde standart donanım uzaktan kumandalı merkezi kilitleme, elektrikli ön camlar, yükseklik ve ulaşmak ayarlı direksiyon simidi, 50/50 split arka koltuk, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, kumaş döşeme, 15 inç çelik jantlar, bir radyo içerir ve arka ısıtmalı kurma penceresi.

Altın sürümü CD ve MP3 çalar, elektrikli yan aynalar, direksiyon simidi ve deri, Castiglio döşeme ve Konfor Paketi kapsamında vites kolu ile manuel kontrollü klima, radyo ekler. Platin kesme düzey arka elektrikli camlar, sis farları, 15 inç alaşım jantlar, arka koltuk kafalıkları ve deri döşeme ekler. aralık karşısında, güvenlik donanımları EBD, ASR ve Hill Holder, ön ve yan hava yastıkları ve Isofix ekleri ile ESP ABS oluşur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder