Yeni Mercedes C 63 AMG Coupe

 
Mercedes-Benz C63 AMG Hot Coupe Black Series i tanıttı.AMG Siyah Serisi doÄŸal emiÅŸli 6,2-litre V8 ama AMG deÄŸiÅŸiklikler ileride pistonlar, conrods ve krank mili, bir% 50 daha büyük yaÄŸ soÄŸutucu ve yeni bir ECU tarafından çalışır, bu, 517HP ve 620 Nm (457 lb-ft) dışarı yayıklar tork asfalt yırtılma.

Tüm bu güç 19-inçlik arka tekerleklere yedi vitesli çift debriyajlı AMG Speedshift iletim yoluyla kanalize edilir.Åžanzıman, dört modu vardır ve en hızlı vites deÄŸiÅŸtirme süresi sadece 100 milisaniye. Performans olaÄŸanüstüdür: C63 AMG Black Series, sadece 4,2 saniyede 100 kmye hızlanır.

Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series standart bir sınırlı kaymalı diferansiyele sahiptir. Elektronik kontrollü ve sportif biri tamamen devre dışı bırakılır, kendisinin üç ayarı vardır ESP stabilite kontrol sistemi ile baÄŸlantısı bulunuyor.

AMG mühendisleri sırasıyla 40 mm ve 70 mm ön ve arka parçaları geniÅŸlettiler ve ayrıca ayarlanabilir bir coil-over spor süspansiyon ile birlikte, sert anti-roll barlar takılmış.Fren sistemi sırasıyla altı ve dört pistonlu kaliperler ile 390 mm ​​ön ve 360 mm arka disklerden  oluÅŸuyor.

Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Serisi ile farklı bir ön tampon, büyük hava giriÅŸleri, ÅŸiÅŸkin çamurluklar, yan marÅŸpiyeler chunkier ve dörtlü egzoz ile yeniden tasarlanmış bir arka tampon dikkati çekiyor.

Mercedes-Benz C63 AMG Black Series, iki-koltuklu bir yapılandırma ile geliyor, ama Mercedes bir seçenek olarak dört koltuk sunuyor .
Yeni Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series satışları Almanya'da bir baÅŸlangıç ​​fiyatı ile 165.722 $, Ocak ayında baÅŸlaması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder