Mercedes R Serisi

 
Mercedes-Benz R-Class makyajlı versiyonu duyurdu. 2008 şirketin 4Matic sistemine ek olarak, arka-wheel-drive seçeneği ile sunulan Mercedes-Benz R-Serisi.

Altı ayrı koltuk konfigürasyonları içeren R-Serisi line-up, beş-koltuklu bir versiyonu ve seven-seat farklıyı kapsayacak şekilde genişletildi olmuştur."SUV Tourer" iki dingil açıklığı uzunluğu sunulacak devam ediyor.

Dışında, makyajlı çapraz ön ve arka, yuvarlak sis lambaları ve tüm V6 sürümleri için 18-inç hafif alaşım jantlar, yeni bir vücut stil paketi ile ayırt edilebilir.Top-of-the-R 500 4MATIC aralığı 19-inç jantlar ile donatılmıştır. Kalsit beyaz, sanidin bej veya Periklas yeşil: R-Class müşterileri de üç yeni boya renkleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Line-up motor, 0'dan 100 km / saat hıza 9.6 saniyede, 170 hp ve propels R-Serisi geliştirir 280 R yeni bir V6 benzinli motordan içerir. 22 mpg sağlar. 190 hp gelişmekte olan en son nesil common-rail dizel motor ile donatılmış R 280 CDI 4MATIC, 25 mpg sunan, daha fazla yakıt verimli.

R 500 4MATIC modeli aynı zamanda yeni bir motor sunuyor. Çıkışı 388 hp 5.5-litre V8 pompalar? Önceki modele göre 82 hp lik bir artış yakıt tüketimini yüzde 7 kadar düşürülmüştür sahipken.

Mercedes üç yeni giriş seviyesi R-Serisi modelleri sunmaktadır şimdi? R 280 CDI, R 280 ve R 350? V6 versiyonları, kısa veya uzun dingil mesafesi, arka tekerlekten çekiş ve bir seçim olduğu . Ağırlık azaltılması ve sürtünme nedeniyle daha düşük powertrain kayıpları, arka-wheel-drive yapılandırma hesabına ikincisi sayesinde, bu modeller daha düşük yakıt tüketimi rakamları döner.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder