Citroen DS3 Yarışace Versiyonu


Citroen DS3 Racing Edition
Citroen sınırlı baskı DS3 Racing sıcak hatch hakkında ayrıntılı bilgi yayımladı. Sadece 1000 araba (Birleşik Krallık ilan 200 sağdan direksiyonlu modelleri) imal edilecektir. Iri 23.100 £ fiyat etiketine rağmen, Citroen İngiltere zaten kendi web sitesi aracılığıyla DS3 için 1.500 'den fazla sorgulamalarla aldı diyor. İngiliz alıcılar erken 2011 için planlanan ilk teslimatları ile başlatmak için 1 Eylül'den sipariş verebilirsiniz.

DS3 Yarış Citroen Racing bölümü tarafından geliştirilmiştir. Esasen 150bg 1.6 THP DS3 DSport sürümü pompalanır, Yarış model tweaked yanı sıra motor ve şasi içinde ve dışında sportif bir görünüm sunuyor.
Citroen DS3 Racing , özel olarak ayarlanmış bir 1.6-litrelik THP motoru 207 beygir gücü ve 275Nm maksimum tork bir çıkış olur. Bu bir üst hız 235km / h (146mph) ve 6.5 saniye (62mph) 0-100km / h sprint zamanı için yeterli.
Citroen Racing bölümü de, süspansiyon ayarları, hazır yeni amortisörler modifiye otomobilin sürüş yüksekliği 15 mm ile indirdi ve 30mm tarafından ön ve arka parçalar genişletmiştir.
Citroen DS3 Yarış styling ön, arka difüzör, ön tampon, yan sürtünme şeritleri ve tekerlek kemer uzantıları gibi birçok karbon fiber bileşenler ile yeni bir bodykit sahiptir. İçeride, vücudu saran, ön ve dekoratif karbon fiber trim kadar kova oturacak bir dizi var .
Citroen DS3 Yarış sadece iki renk şemaları, tek bir Obsidian Siyah gövde ve Spor Turuncu çatı, Polar Beyaz bir vücut ve bir Karbon Gri çatı ile satışa sunulacak.
Citroen DS3 Racing Edition

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder