Cadillac CTS


556HP Supercharged V8 2011 Cadillac CTS-V Coupe
Cadillac'ın yeni CTS Coupe nihai versiyonu, 2010 Detroit Uluslararası Otomobil Fuarı'nda yaklaşan ilk yapacaktır.Caddy, CTS-V Coupe, sedan versiyonu bulunan 6.2 litrelik kompresör beslemeli V8 motor paketleri. Bu ağır bir 556 hp ve 551 lb.-ft. sadece 3.9 saniyede 0-60 mil 2 +2 coupe basmalı tork.
Müşteriler, altı-ileri manuel şanzıman ya da kürek vardiya kontrol ile altı-vitesli otomatik şanzıman seçeneğine sahip olacaklar.
Cadillac CTS-V Coupe ile aynı dingil mesafesi olduğunu söylüyor CTS-V Sport Sedan , ancak genel yüksekliği yaklaşık iki santim daha düşüktür ve arka parça göre yaklaşık bir inç geniş ise toplam uzunluğu iki santim daha kısa olan dört kapı modeli.

Görme, CTS-V Coupe şişti kaputu, ön ve arka fascias ve Michelin Pilot Sport PS2 kauçuk sarılmış eşsiz 19 inç alaşım jantlar ile tanımlanır.
Cadillac entegre merkez yığını, orta konsol ve kapı ek süsü uygulanan Obsidian Siyah Malzeme kesilmiş iken direksiyon simidi, koltuk ekler ve değiştiren mikrofiber kaplı olduğunu söyledi.
Ek seçenekler, yeni bir Safran renk ve 14-yönlü ayarlanabilir özel Recaro spor koltuklar ve pnömatik koltuk minderleri ve arkalıkları kontrolleri artırmak içerecektir.
556HP Supercharged V8 2011 Cadillac CTS-V Coupe


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder