2013 BMW 3 Series Sports Wagon

BMW duyurdu yeni 3 Serisi Sports Wagon . Yeni uzun şasi 3 Serisi 328i, 330d ve 320d Touring gibi bu yıl Avrupa'da satışa sunulacak. Kuzey Amerikalı alıcılar Bahar 2013 yılına kadar beklemek gerekiyor.

Yeni 3 Serisi Sports Wagon mevcut olandan daha büyük ve yüzde 10 daha fazla yük hacmine sahip. Yeni vagon her biri kendi iç ve dış tasarım için benzersiz bir yaklaşım ile, Spor, Lüks ve Modern çizgiler, yanı sıra bir M Sport Line satışa sunulacak.
İçeride, arka koltuklar 40:20:40 bölünme var ve kargo alanı bol oda bulunmakta. Orada gizli saklama, standart bir bölümü net de var, ve kargo kapağının kullanımda değilse, bu kolaylık için bagaj tabanı altına istiflenmesi olabilir.
Tesisler opsiyonel Rahatlık Erişim paketi ile, bir hands-free güç tailgate olur, uygun bir güç bagaj kapağı bulunuyor. Doğal olarak, BMW Apps, bir renk HUD, Şeritten Çıkma Uyarısı, Kör Nokta Algılama, BMW Park Asistanı, Top View ile Dikiz Kamera gibi, teknoloji ve sürücü güvenlik desteklerinin tam tamamlayıcı sunacak ve BMW telematik servis Yrd.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder