2013 Passat CC

2013 Volkswagen CC Facelift
Yaklaşan 2011 Los Angeles Auto Show'da 2013 Volkswagen CC önce, bir facelift aldı. Yeni VW modeli LED'ler bir halka ve bir reworked tampon dahil yeni krom kesilmiş ızgara, yeniden şekillenen farlar alır. Bazı yeniden tasarlanması, yeni LED kuyruk lambası, tampon ve bagaj kapağı tasarımları ile geri bulunabilir .

İçeride, güncellenen klima kontrolleri ve döşeme seçenekleri, boyuna ayarlı ön koltuklar için yeni bir ses, paslanmaz çelik kapı eşikleri ve güvenlik kafalıklar bulunabilir.
Mevcut yardım sistemleri, direksiyon müdahale ve kamera tabanlı bir trafik işareti algılama sistemi bir kaza kaçınarak Assist ve asist sürücü Side Assist Plus entegre Lane ile yeni bir parti de yoktur.
Amerika Birleşik Devletleri'nde, bir 200HP 2.0-litre TSI benzinli ve 3.6-litre V FSI 280bg petrols de dahil olmak üzere yenilenir CC, aynı motor sanatçısını ile satışa sunulacak.
Makyajlı VW CC Şubat 2012 yılında Almanya'da satışa sunulacak, daha sonra Avrupa, Amerika, Çin başlattı.
2013 Volkswagen CC Facelift

1 yorum:

  1. Evet, dışı içinde içi içinde gerçekten bir işçilik ve yenilik var, şahsi kanaatim ise, aracın arka bölümünün ledler ve daha şık tasarımla güzelleştiği, iç ön konsolun güzelleştiği yönünde, ancak ön yüzde far şeklinin düzleştirilmesi eski güzelliğini yitirmesine neden olmuş, normal passat ve jetta gibi duruyor. Ancak belirtmek gerekli, İç konsol tasarım ve kullanışlılıktaki yenilikler ne kadar üst olursa olsun, Türkler daha çok yakışıya yani aracın dış duruşuna , yakışıklılığına bakıyor, bence eskisi kadar tutulmayacak yeni CC...

    YanıtlaSil